AzureMicorsoft Azure – Solutia completa de Cloud pentru afacerea ta!


Azure este o platforma profesionala de servicii Cloud ce it permit crearea de Masini Virtuale, Baze de date SQL, Back-up pentru resursele existente sau poti crea propriile aplicatii folosind orice limbaj de programare.
Construiesti rapid si in siguranta aplicatii scalabile atat pe infrastructura locala cat si pe cea in Cloud sau le poti combina intr-un mediu Hibrid.
Reduci semnificativ costurile cu achiztia serverelor & licentelor pentru ca in Azure platesti exact cat folosesti.

Micorsoft Azure – Functii complete pentru afacerea ta!


Azure Compute reprezinta o zona de servicii in cadrul careia puteti crea, configura, opri sau reporni cu usurinta Masini Virtuale pe care rulati orice Sistem de Operare! Acces facil pentru dezvoltarea site-urilor folosind orice CMS sau folosind limbajele de programare preferate!

Azure Data Services este o platforma de servicii cu ajutorul careia dezvoltati cu usurinta baze de date SQL, stocati date importate pentru afacerea dvs, programati un Back-up sau puteti coordona replicarea si recupera masinilor virtuale create anterior!

Azure App Services va pune la dispozitie o colectie de aplicatii cu ajutorul carora puteti crea medii hibride, creati utilizatori in domeniu folosind serviciul Active Directory din Cloud sau puteti dezvolta propriile aplicatii pe care le veti accesa remote!

Azure Network va permite sa creati conexiuni securizate intre centrele de date Azure si infrastructura care se afla on premises. Creati retele VPN si utilizati functia de Load Balancing pentru a gestiona mai eficient traficul spre mai multe servicii gazduite in Azure!

Cat ma costa?

Este foarte simplu de aflat!
Ai la dispozitie un calculator online oferit de Microsoft pentru a-ti aproxima costurile!


Microsoft Azure Portal

Acest portal va oferta acces complet la o serie de instrumente, tehnologii si servicii pe care le puteti crea, administra, opri sau reporni in orice moment cu doar un click!

Fara costuri ridicate pentru achizitia de server!
Performanta scalabila back-up garantat!
Dezvoltati aplicatii in orice limbaj de programare doriti!