De ce ai nevoie de laptop-ul DELL Vostro 3580?
15730
post-template-default,single,single-post,postid-15730,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

De ce ai nevoie de laptop-ul DELL Vostro 3580?

In ziua de astazi, oricine terbuie sa detina un laptop. Acestea vin cu o multime de avantaje, iar in mediul business este de nelipsit. Dell Vostro 3580 este modelul perfect pentru utilizarea in interesul companiei.

De ce sa optati pentru un laptop?

Multe companii aleg utilizarea sistemelor desktop, insa laptop-urile sunt mult mai avantajoase. Mai jos voi prezenta principalele motive pentru care trebuie sa inlocuiti desktop-ul cu un laptop.

  • Portabilitate

Avand un laptop, va va fi mult mai usor “sa luati” munca cu dvs. Este ideal mai ales cu ocazia intalnirilor de afaceri. Spre exemplu, aveti un portofoliu, un soft sau un proiect si doriti sa va impresionati clientul, laptop-ul este solutia.

  • Economisire a spatiului

Un sistem desktop va ocupa mult spatiu, pe care l-ati putea utiliza altfel. De ce sa nu inlocuiti aceste unitati cu laptop-uri? In acest mod veti mari sesizabil spatiul de lucru, iar biroul va arata mult mai aerisit, angajatii avand mai mult loc.

  • Economie a energiei

Un laptop are un consum al energiei mult mai scazut decat al unui sistem desktop. Totodata, datorita faptului ca este dotat cu o baterie, va permite deconectarea acestuia de la o sursa de curent.

  • Un acces mai simplu la port-urile USB

Cu toate ca noile modele de sisteme desktop sunt prevazute cu port-uri USB in fata unitatii, unele inca nu au aceasta caracteristica. La un laptop aveti aceste porturi la indemana.

Este Dell Vostro 3580 potrivit pt dvs.?

Acest model Dell vine cu specificatii promitatoare, facandu-l ideal pentru utilizarea in interes de business. Acesta este dotat cu un procesor Intel Core i5-8265U cu 4 nuclee. Totodata, vine cu o capacitate de stocare de 256 GB pe un SSD. Memoria RAM este ideala pentru utilizarea sa la birou, fiind de 8GB.

Pe langa specificatiile tehnice, acesta are un design atragator si practic. Il puteti incadra cu usurinta pe orice tip de birou, totodata, veti inspira profesionalism.

Din punctul meu de vedere, Dell Vostro 3580 este ideal pentru birou. Datorita specificatiilor, al design-ului si al costului, recomand acest laptop pentru intreprinderile mici si mijlocii. Daca doriti sa achizitionati un laptop mult mai performant pentru realizarea proiectelor, va recomand Dell XPS 13.