Dell XPS 13-Cel mai apreciat laptop al momentului
15737
post-template-default,single,single-post,postid-15737,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Dell XPS 13-Cel mai apreciat laptop al momentului

Cand vorbim despre un laptop performant, Dell XPS 13 este cel mai potrivit exemplu. Laptop-urile Dell s-au remarcat constant cu cele mai bune tehnologii si specificatii. De la an la an, producatorii isi imbunatatesc produsele, astfel pot aduce pe piata notebook-uri de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase.

Alegerea unui laptop potrivit implica mai multi factori. Pentru alegerea aparatului optim, trebuie sa cunoasteti obiectivele pe care doriti sa le indeplineasca acesta, astfel incat sa selectati functionalitatile potrivite.

Ce trebuie sa urmariti cand alegeti un laptop?

Unul dintre cele mai importante elemente in alegerea unui laptop este procesorul. Acesta este “creierul” calculatorului. Are o importanta majora ce va influenta performanta si durata de viata a aparatului. In prezent, pe piata exista doi mari producatori de procesoare: Intel si AMD.

Pentru a sti ce procesor este potrivit, trebuie sa stabiliti ce veti efectua cu acel laptop. Spre exemplu, daca il achizitionati pentru a naviga pe internet, pentru a urmari filme sau pentru a utiliza programe clasice, un porcesor Intel Pentium, Intel Core i3 sau AMD Ryzen 3 este cel mai potrivit. Cu acestea veti avea un laptop la un cost mult mai redus. Pentru utilizarea softurilor complexe sau a jocurilor, Intel Core i5 sau AMD Ryzen 5 sunt procesoarele recomandate.

De asemenea, daca doriti sa realizati creatii media sau sarcini complexe, alegeti un procesor mult mai performant precum: AMD Ryzen 7, Intel Core i7 sau i9.

Principalele specificatii Dell XPS 13

Acest model de laptop vine cu generatia a VIII-a de procesoare Intel, fiind disponibile de la  i3, pana la i7. De asemenea, este dotat cu o placa grafica Intel UHD Graphics 620. Pentru o functionare optima a acestuia, va recomand alegerea unui model cu o memorie RAM mai mare, Dell XPS 13 are o memorie interna de la 4gb pana la 16 gb.

Un alt element important de urmarit in alegerea unui laptop performant este capacitatea de stocare. Alegeti un laptop cu SSD, in loc de HDD. Acest model este prevazut cu un SSD de la 128gb, pana al 2TB.

Este potrivit Dell XPS 13 pentru dvs.?

Datorita faptului ca acest model vine cu o gama variata de specificatii, il puteti utiliza atat pentru uz personal, cat si pentru activitatile de birou. Daca doriti un notebook performant la un cost avantajos, Dell XPS 13 este cel mai potrivit pentru dvs.

Pentru mai multe detalii puteti sa contactati specialistii nostri. Accesati website-ul nostru pentru a vizualiza mai multe produse.