Descopera noul DELL Optiplex 7070 Ultra
15734
post-template-default,single,single-post,postid-15734,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Descopera noul DELL Optiplex 7070 Ultra

Optimizarea spatiului de lucru poate fi o adevarata bataie de cap. Constant cautam solutii pentru a crea suficient loc pentru desfasurarea activitatilor la birou. Dell vine cu o solutie inedita pentru economisirea spatiului. Dell Optiplex 7070 Ultra este noul sistem desktop, ideal pentru angajati si pentru dvs.

De ce sa alegeti Dell Optiplex 7070 Ultra?

Pe langa design-ul modern si simplu, acest model este ideal pentru birou. Faptul ca se integreaza in suportul monitorului aduce beneficii enorme. Acum puteti renunta la unitatile voluminoase, pastrand pe masa de lucru doar un monitor, tastatura si mouse-ul dvs. De asemenea, veti renunta si la cabluri, modelul avand doar un singur cablu de alimentare.

Dell Optiplex 7070 detine o serie de avantaje. Acesta va imbunatati vizibil experienta utilizatorilor, de asemenea este visul oricarui department de IT.

Caracteristici cheie ale Dell Optiplex 7070 Ultra

Stim cu totii ca procesorul este “creierul” calculatorului, iar acest model vine cu un procesor din generatia a opta Intel Core i7. Totodata, memoria interna de 32GB va va imbunatati experienta. Veti putea utiliza programe avansate pentru realizarea proiectelor, fara sa intampinati probleme de incarcare sau o performanta scazuta.

Sistemul vine cu o capacitate de stocare de 512 GB pe un Solid State Drive, iar pentru imbunatatirea performantelor, puteti adauga un Hard Disk Drive de pana la 1T. De asemenea, veti beneficia de o experienta placuta datorita sistemului de operare Windows 10 Pro.

Bucurati-va de o noua experienta cu DELL!

Optiplex 7070 combina cele mai bune caracteristici aduse de un sistem All in One intr-unul Micro. Astfel, va pastra o performanta maxima si o eficienta sporita in realizarea proiectelor dvs.

Poate sustine pana la 3 monitoare, imbunatatind productivitatea. Avand un design simplu si inovator, Dell Optiplex 7070 promite un spatiu pentru lucru mult mai ordonat si optimizat. Acesta este alegerea ideala pentru orice birou, fiind usor de personalizat si actualizat.