Servicii


Servicii IT

Sunteti in cautare de servicii complete?

Echipa noastra vine in ajutor cu solutii si tehnologii performante pentru desfasurarea corecta a activitatii afacerii dvs. Punem la dispozitie oferte personalizate, potrivite pentru orice tip de business.

service_mentenanta

Service si mentenanta

Tulip Computers va pune la dispozitie un specialist IT dedicat pentru a avea grija intotdeauna de echipamentele dumneavoastra!
“Suntem mereu atenti la solicitarile dumneavoastra!”

consultanta IT

Consultanta IT

Tulip Computers va ofera strategii de imbunatatire a suportului tehnic de care aveti nevoie pentru ca afacerea dumneavoastra sa infloreasca.
“Nu face achizitii neinformat!”

Retea structurata

Retele structurate

Va ajutam sa construiti o retea structurata moderna, cu echipamente performante si totodata beneficiati de suport
si mentenanta!
“Echipamente performante, business de succes!”

inchirieri_echipamente

Inchirieri de echipamente

Pentru situatii neprevazute va punem la dispozitie o serie de echipamente pe care le puteti inchiria! Afacerea dumneavoastra nu trebuie sa aiba de suferit!
“Lasa in seama noastra situatiile neprevazute!”

Training

Training-uri

Acorda un plus de valoare afacerii tale prin serviciul de instruire al angajatilor! Un angajat informat, un pas in fata concurentei! Investiti in viitor!
“Mereu informati, pregatiti pentru orice!”

Servicii de web design

Creare si intretinere pagini web

Site-ul de prezentare reprezinta metoda perfecta de marketing existenta in prezent, pentru care veti plati o singura data!
“Avem solutia pentu pagina dumneavoastra web!”

 

De ce aveti nevoie de aceste servicii?

In ziua de astazi suntem inconjurati de tehnologie, iar toate activitatile se invart in zona digitala. Indiferent de tipul de afacere pe care il aveti, echipamentele si serviciile de IT sunt indispensabile. Va recomand alegerea cu atentie a tehnologiilor utilizate si consultarea prealabila a profesionistilor.

Contactati-ne pentru mai multe detalii! Tulip Computers vine in ajutorul clientilor cu promptitudine si profesionalism. Produsele pe care le oferim in ceea ce priveste solutiile noastre cuprind marci renumite, precum: Lenovo/ IBM, Toshiba, Dell, Asus, HP, Intel, Microsoft, Samsung, Cisco, Kaspersky etc.