#BACKINBUSINESS
16937
page-template-default,page,page-id-16937,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

#BACKINBUSINESS Depășim împreună epidemia covid-19 Aparatură medicală la cele mai înalte standarde.

Tehnologia și IT-ul ne sunt alături în această perioadă dificilă!

Prețuim siguranța clienților și angajaților noștri și luptăm pentru combaterea răspândirii virusului Covid-19. Avem propriul nostru serviciu de logistică pentru a evita contactul cu firmele de curierat, iar angajații noștri sunt echipați corespunzător pentru a ne proteja pe noi și pe dvs.

Cu toate că ne confruntăm cu această pandemie, nu încetăm să oferim cele mai bune echipamente, de ultimă generație. În această perioadă punem la dispoziție o gamă variată de echipamente medicale și produse medicale de monitorizare și protecție.

Paturi profesionale pentru spitale

Oferim o gamă variata de paturi cu funcții avansate pentru spital.

Camere cu termoviziune

Camerele cu funcția de măsurare a temperaturii sunt ideale în această perioadă.

Monitoare medicale

Furnizăm monitoare medicale, pentru diagnostic, operații sau clinice.

Soluții Cloud

Pentru a ușura munca de acasă, oferim cele mai bune soluții de stocare.

Sisteme videoconferință

Furnizăm cele mai performante și noi sisteme pentru conferințe video, inclusiv licențe software.

Securitate și conexiune VPN

Datele dvs. vor fi în siguranță datorită soluțiilor noastre de rețele private.

Soluții pentru industria creativă

Suntem pregătiți să vă ajutăm în orice situație tehnică ce v-ar putea împiedica munca de acasă în această perioadă dificilă. Putem seta conexiuni de internet (inclusiv furnizarea de modemuri LTE), acces la distanță prin rețele private (VPN), asistență tehnică pentru sisteme sau aplicații și configurarea și gestionarea de servicii cloud.

Viitorul nu este clar și cu toții ne confruntăm cu provocarea de a ne conduce afacerile în următoarele săptămâni și luni. Realizarea fluxul de muncă de la distanță devine inevitabil, iar cei din industria creativă se află pe o linie subțire. Stocarea datelor poate fi o problemă majoră dacă nu se realizează oprim. Tulip Computers oferă soluții moderne de stocare și Cloud pentru desfășurarea activităților mult mai eficient.

Paturi pentru spital

SANTEMOL Pat profesional cu 4 motoare, pernă și saltea

Patul avansat este ideal pentru clinici și spitale. Este prevăzut cu panou de control.

Specficații tehnice
Dimensiuni(cm) 220×100
Intaltime(cm) 50(100 cu saltea)
Inclinatie spatar 0⁰-70⁰
Inclinatie picioare 0⁰-35⁰
Greutate maxima(Kg)â 220

OYO Fashion Tekstil Pat pliabil

Pat pliabil pentru o persoană, ușor de gestionat. Datorită roților se poate manevra cu ușurință. Este potrivit pentru suplimentarea spațiilor de spital sau de carantină.

Dimensiuni: 75cm x 180cm x 7cm

Camere cu termoviziune

HIKVISION cameră pentru măsurarea temperaturii corpului

Cameră de  supraveghere cu termoviziune pentru măsurarea temperaturii corpului; Deep in View, măsurare temperatură în timp real, filtrare și alarmare persoane cu temperatură ridicată. Detecție temperatură între 30 și 45 grade C cu o precizie de 0.5 grade C, 3 reguli de măsurare a temperaturii, simultan în 10 puncte, 10 zone și o linie. Video mode:Bi-spectrum image fusion;

Thermal Module: senzor Vanadium Oxide Uncooled Focal Plane Arrays, rezoluție 160 × 120, lentilă 6.2mm,FOV:25.0° × 18.7°; Optical Module: senzor 1/2.7″ Progressive Scan CMOS, rezoluție: 2688 × 1520; lentilă 8mm. Înălțime de instalare recomandată 1.5 metri, distanță de detecție 1.5 metri; interfață rețea: 1, RJ45 10M/100M self-adaptive Ethernet interface; interfață serială: 1 x RS-485; Alimentare: 12VDC si PoE (802.3af, class 3); dimensiuni: 138.3 mm × 138.3 mm × 123.1 mm; greutate: 940 g

HIKVISION Dispozitiv calibrare temperatură

Dispozitiv de calibrare temperatură Black Body; ajută la reglarea temperaturilor pentru camerele cu termoviziune Hikvision; setare temperatură: 5-50grade; calibrare temperatură: 0.1grade C; suprafață de radiere: 70mm ×70mm; Mărește precizia calibrarii camerelor cu termoviziune Hikvision de la +0.5 grade la +0.3grade C; alimentare 220VAC; dimensiuni: 116mm ×116mm ×205mm; greutate 2.07kg

Monitoare medicale

Monitor LG Clinical

Specficatii tehnice
Diagonală 15 inch
Tip Display IPS
Nr. Culori 16.7M
Porturi 1x Dvi-D; 1x Display port; 1x HDMI; 1x USB 3.0
Timp de răspuns 14ms
GtG 5Ms

LG Full HD Surgical Monitor

Specificatii tehnice
Diagonală 27”
Tip Display IPS+Glass
Rată de contrast 1000:1
Porturi HDMI(1.4) x 1, S-Video x 1, 3G-SDI x 1, DVI-I x 1, USB 3.0
Timp de răspuns 14ms
Culori Display 10bit/ sRGB 115%(Deep Red)

Soluții Cloud

AZURE

Azure este o platformă profesională de servicii Cloud ce îți permite crearea de Masini Virtuale, Baze de date SQL, Back-up pentru resursele existente sau crearea de aplicații proprii, folosind orice limbaj de programare.
Construiești rapid și în siguranță aplicații scalabile, atât pe infrastructura locală cât și pe cea în Cloud sau le poți combina intr-un mediu Hibrid.
Reduci semnificativ costurile cu achizția serverelor și a licențelor pentru că în Azure plătești exact cât folosești.

Microsoft Azure Portal
Acest portal vă oferă acces complet la o serie de instrumente, tehnologii și servicii pe care le puteți crea, administra, opri sau reporni în orice moment cu doar un click!

ONEDRIVE

OneDrive este un serviciu de stocare a datelor oferit de Microsoft, cunoscut anterior sub denumirea de SkyDrive. Acesta beneficiază de aplicații pentru browsere, cât și de aplicații dedicate pentru smartphone-uri sau tablete, chiar și pentru platforma Windows Phone. Aplicația are o funcție pentru upload-ul automat al fotografiilor realizate cu elefonul în cont.

One Drive este o soluție de Cloud gratuită în limita a 7GB, pentru mai mult spațiu trebuie achiziționat un abonament.

Sisteme videoconferință

Telefon Polycom REALPRESENCE Trio 8500

Poycom Trio 8500 duce experiența obișnuită a conferințelor telefonice la un alt nivel. Inițierea conferințelor desfășurate telefonic nu ar trebui să fie dificile sau să consume mult timp. Design-ul elegant și sofisticat al Polycom Trio 8500 face mult mai simplă navigarea, astfel puteți începe mult mai ușor apelurile, utilizând aceeași interfață familiară precum Skype for Business.

Tehnologia Polycom HD Voice face ca apelurile să se desfășoare clar, fără interferențe.

Monitor LED DELL Professional

Monitor LED DELL Professional  23.8″ pentru videoconferință, Rezoluție de 1920 x1080, 16:9, Tip ecran IPS, 1000:1, 178/178, Timp de răspuns: 6ms, 250 cd/m2, Porturi: VESA, VGA, HDMI, DisplayPort, USB3.0 hub, 5W boxe,  cameră web 2.1mp, InfraRed.

Claritate uimitoare

Vă bucurați de videoconferințe profesioniste cu ajutorul camerei web Full HD, cu senzor infraroșu, al boxelor puternice și al microfonului cu funcție de anulare a zgomotului

Securitate și conexiune VPN

DiskStation DS1618+

Synology 6 x HDD SATA 2.5/3.5″ max 72TB (6x14TB), Intel Atom C3538 2.1 GHz; 4 GB DDR4 până la 32GB, 4 x 1GbE, 3 x USB 3.0, 2 x eSATA, 1 x Expansion port, product support – adapter Dual M.2 SSD for SSD c

Btrfs: Eficiență de stocare
Fisierele de sistem oferă cele mai avansate tehnologii de stocare care răspund nevoilor de management ale business-urilor moderne. Acest tip de fișiere aduc un control îmbunătățit tuturor conturilor de utilizatori dar și a dosarelor ce sunt partajate. Restaurarea datelor la nivel de fișier sau folder, face recuperarea datelor mult mai rapidă și flexibilă.

Fortigate 5001E

Oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice de înaltă performanță și inspecție SSL pentru întreprinderile mari și furnizorii de servicii, cu flexibilitatea de a fi implementată în cloud, în nucleul de date sau în segmentele interne. Interfețele multiple de mare viteză, densitatea portului ridicat, eficacitatea superioară a securității și debitul ridicat al seriei 5001E vă mențin conexiunea și securitatea rețelei.

IPsec VPN
45 Gbps
Max G/W to G/W tunnels
40,000
Network Interfaces
2x 40GE QSFP+, 2x 10GE SFP+, 2x GE RJ45