Microsoft Azure
16187
page-template-default,page,page-id-16187,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Azure este o platformă profesională de servicii Cloud ce îți permit crearea de Mașini Virtuale, Baze de date SQL, Back-up pentru resursele existente sau poți crea propriile aplicații, folosind orice limbaj de programare.
Construiești rapid și în siguranță aplicații scalabile, atât pe infrastructura locală cât și pe cea în Cloud sau le poți combina într-un mediu Hibrid.
Reduci semnificativ costurile cu achizția serverelor și licențelor pentru ca în Azure plătești exact cât folosești.

Funcții complete pentru afacerea ta!

Azure Compute

Reprezintă o zonă de servicii în cadrul căreia puteți crea, configura, opri sau reporni cu ușurință Mașini Virtuale pe care rulați orice Sistem de Operare! Acces facil pentru dezvoltarea site-urilor, folosind orice CMS sau limbaj de programare.

Azure App Services

Vă pune la dispoziție o colecție de aplicații cu ajutorul cărora puteți crea medii hibride, utilizatori în domeniu, folosind serviciul Active Directory din Cloud sau puteți dezvolta propriile aplicații pe care le veți accesa remote!

Azure Data Services

Este o platformă de servicii cu ajutorul căreia dezvoltați cu ușurință baze de date SQL, stocați date importate pentru afacerea dvs. programați un Back-up sau puteți coordona replicarea și recupera mașinilor virtuale create anterior!

Azure Network

Vă permite să creați conexiuni securizate între centrele de date Azure și infrastructura care se afla on premises. Creați rețele VPN și utilizați funcția de Load Balancing pentru a gestiona mai eficient traficul spre mai multe servicii găzduite în Azure!

Microsoft Azure Portal

Acest portal vă oferă acces complet la o serie de instrumente, tehnologii și servicii pe care le puteți crea, administra, opri sau reporni în orice moment cu doar un click!

 

  • Fără costuri ridicate pentru achiziția de server!
  • Performanță scalabilă, back-up garantat!
  • Dezvoltați aplicații în orice limbaj de programare doriți!

Foloșeste calculatorul online Microsoft pentru a-ți aproxima costurile!