Despre noi


“Your business blooms with us”

Motto-ul nostru: "Construirea unei relatii de incredere, armonioasa, bazata pe profesionalism!"

Activam pe aceasta piata din anul 2001 si inca de la inceput ne-am propus sa raspundem cu promptitudine si profesionalism solicitarilor clientilor nostri. Totodata ne-am dorit si am reusit sa fim alaturi de acestia pe toata perioada desfasurarii activitatii oferindu-le servicii de suport si mentenanta!
Compania noastra furnizeaza produse de tehnica de calcul, software, echipamente periferice si consumabile pentru acestea; de asemenea asiguram servicii de proiectare, instalare si configurare retele de calculatoare, consultanta si instruire in domeniul sau de activitate, service postgarantie.
Produsele oferite in solutiile noastre cuprind marci cu renume international in domeniul IT: HP, Lenovo/IBM, Dell, Toshiba, Fujitsu, Intel, Asus, Epson, Canon, Xerox, Microsoft, Samsung, APC, Cisco, D-Link, Allied-Telesis, Ruckus, Ubiquiti, AMP, Kaspersky, etc

#1 Tulip Computers ofera solutii IT integrate cu echipamente de cea mai buna calitate!

imagine_principii Venim in intampinarea necesitatilor dumneavoastra oferindu-va produse de calitate superioara si servicii pe masura, pentru a va asigura o buna functionare a intregului Sistem Informatic implementat. Toate echipamentele pe care le achizitionati de la noi beneficiaza de service autorizat si mentenanta.

#2 Livrarile comenzilor si raspunsul la apeluri se fac in cel mai scurt timp!

imagine_livrare_comanda Departamentul nostru de logistica si suport tehnic stie ca atunci cand v-ati hotarat sa achizitionati ceva sau aveti nevoie de sprijin tehnic vi le doriti imediat! De aceea ei sunt pregatiti in permananta sa ajunga la dumneavoastra. Garantam livrarea comenzilor dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil!

#3 Tehnicienii nostri va ofera, cu maximum de profesionalism, servicii de calitate!

imagine_tehnician Specialistii nostri din cadrul departamentului de service si suport tehnic se pregatesc in permanenta pentru a-si insusi cele mai noi cunostinte si metode de lucru astfel incat sa vina rapid si eficient in intampinarea necesitatilor dvs. Stim ca e foarte important pentru dumneavoastra ca toate echipamentele pe care le achizitionati sa beneficieze de service autorizat si persoana dedicata pe toata durata functionarii acestora! De aceea va oferim toate aceste servicii la cele mai inalte standarde de calitate!

#4 Crearea unei relatii solide, de lunga durata!

imagine_lunga durata Stim ca pentru dumneavoastra cel mai important lucru este ca afacerea pe care o dezvoltati sa va mearga din plin. In zilele noastre acest lucru nu se poate fara un Sistem Informatic bine dezvoltat si intretinut. Dorim sa dezvoltati afacerea pe care o derulati iar asta o putem realiza impreuna! De aceea suntem aici, pentru dvs si datorita dvs!