Despre noi
15536
page-template-default,page,page-id-15536,theme-bridge,bridge-core-2.7.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Cine suntem?

Activăm pe aceasta piață din anul 2001 și încă de la început ne-am propus să răspundem cu promptitudine și profesionalism solicitarilor clienților noștri. Totodată ne-am dorit și am reușit să fim alături de aceștia pe toată perioada desfășurării activității, oferindu-le servicii de suport și mentenanță!

Compania noastră furnizează produse de tehnică de calcul, software, echipamente periferice și consumabile pentru acestea; de asemenea asigurăm servicii de proiectare, instalare și configurare rețele de calculatoare, consultanță și instruire în domeniul său de activitate și service postgaranție.

Produsele oferite în soluțiile noastre cuprind mărci cu renume internațional în domeniul IT: HP, Lenovo/IBM, Dell, Toshiba, Fujitsu, Intel, Asus, Epson, Canon, Xerox, Microsoft, Samsung, APC, Cisco, D-Link, Allied-Telesis, Ruckus, Ubiquiti, AMP, Kaspersky, etc

Image by rawpixel.com

Principii și valori Tulip Computers

Motto-ul nostru: “Construirea unei relații de încredere, armonioasă, bazată pe profesionalism!”

Image by rawpixel.com

Tulip Computers oferă soluții IT integrate cu echipamente de cea mai bună calitate!

Venim în întâmpinarea necesităților dvs. oferindu-vă produse de calitate superioară și servicii pe masură, pentru a vă asigura o bună funcționare a întregului Sistem Informatic implementat. Toate echipamentele pe care le achizitionați de la noi beneficiază de service autorizat și mentenanță.

Livrările comenzilor și răspunsul la apeluri se fac în cel mai scurt timp!

Departamentul nostru de logistică și suport tehnic știe că atunci când v-ați hotărât să achiziționați un produs sau aveți nevoie de sprijin tehnic, vi le doriți imediat! De aceea ei sunt pregătiți în permanență să ajungă la dvs. Garantăm livrarea comenzilor în cel mai scurt timp posibil!

Designed by Freepik
Designed by senivpetro / Freepik

Inginerii noștri vă oferă, cu maximum de profesionalism, servicii de calitate!

Specialiștii noștri din cadrul departamentului de service și suport tehnic se pregătesc în permanență pentru a-și insuși cele mai noi cunoștințe și metode de lucru, astfel încât să vină rapid și eficient în întâmpinarea necesităților dvs. Stim că e foarte important pentru dvs. ca toate echipamentele pe care le achiziționați să beneficieze de service autorizat și o persoană dedicată pe toată durata funcționării acestora! De aceea vă oferim toate aceste servicii la cele mai înalte standarde de calitate!

Crearea unei relații solide, de lungă durată!

Știm că pentru dvs. cel mai important lucru este ca afacerea pe care o dezvoltați să vă meargă din plin. În zilele noastre, acest lucru nu se poate fără un Sistem Informatic bine dezvoltat și întreținut. Dorim să dezvoltați afacerea pe care o derulați, iar asta o putem realiza împreună! De aceea suntem aici, pentru și datorită dvs!

Designed by snowing / Freepik